Bevállalják? Kádár-fotóval reklámozza a 71-es vadászati világkiállításról szóló, általa szerkesztett kötetet L. Simon László

2021 szeptember 15., szerda 20:06
9

Szívből utálom a “várós” kifejezést, de most tényleg kiváncsi vagyok, hogy milyen fotóalbumot szerkesztett össze az előző állampárti rezsim 1971-ben megrendezett saját vadászati világkiállításáról a fideszes Új Földesurak egyike, L. Simon László.
Az író-költőként indult politikus-vállalkozó a Facebookján promózza a kötetét, ezzel a szöveggel:

Izgalmas fotóalbum a szerkesztésemben az 1971-es Vadászati Világkiállításról. Megvásárolható lesz a 2021-es világkiállításon. Szeretettel ajánlom.

És főként ezzel a fotóval:Mivel a világkiállítás a mostani állampárt fejeseinek hobbieseménye, a fénykép minimum áthallásos. Lehetséges persze, hogy L. Simon nem gondolt semmi duplafenekűre, sőt nyilván ez a legvalószínűbb, hiszen nem valami lánglelkű, naiv Fidesz-hívőről beszélünk, már ha létezik olyan egyáltalán, hanem a Velencei-tó mellékének Új Uráról. De a remény hal meg utoljára, miután gondosan kikötötték a karám kerítéséhez, és Semjén Zsolt 5 méterről mellbe lőtte sörétes puskával.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt