Galambos Lajos börtönbüntetést kapott az áramlopási ügy miatt

bűnügy
2021 szeptember 15., 09:34

Galambos Lajos felbujtóként, lopásért 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott, 3 évre eltiltották a közügyektől, illetve pénzbüntetést is kapott, és 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt a bíróság, írja a Blikk. Galambos feleségét kétrendbeli társtettesként a lopás alól felmentette a bíróság. Az ítélet nem jogerős.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Júniusban az ügyészség hét év letöltendőt kért a Lagzi Lajcsi néven zenélő Galambosra, akit társaival együtt víz- és gázlopással, valamint vesztegetéssel vádoltak. 2016-ban indult ellene eljárás, akkor azzal vádolták, hogy 50 millió forint értékben lopott áramot, gázt és vizet, az ellenőröket pedig lefizették.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.