Szentgyörgyvölgyi Péter a látványos vagyongyarapodása után: Nincs mit titkolnom

2021 szeptember 15., szerda 5:26
3
Rogán Antal, a volt belvárosi polgármester és Szentgyörgyvölgyi Péter, a jelenlegi (Fotó: Rogán Antal Facebook-oldala) Fotó: Rogán Antal Facebook-oldala

„Sem a kerületben, sem máshol nem volt titok a családunk több évtizedre visszanyúló bakonybéli kötődése, ami minden egyes vagyonnyilatkozatomban egyértelműen szerepel és nyomon követhető. A vagyonnyilatkozatomat mindig a szabályoknak megfelelően benyújtottam – ahogy a sajtó is megírta – teljes részletességgel, mindenre kiterjedően, akár 12 oldalas bevallás formájában, hiszen nincsen mit titkolnom”

– ezt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Szentgyörgyvölgyi Péter, Belváros-Lipótváros polgármestere, miután a 24.hu megírta, bár pénze papíron nem volt rá, vagyonnyilatkozatában Szentgyörgyvölgyi 12 oldalon át sorolja, hogy a földek és ingatlanok mellett értékpapírban és takarékbetétben is nagy vagyont halmozott fel.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt