Fellebbezett az ügyészség, a kiszabottnál súlyosabb büntetést kérnek Galambos Lajosra

szeptember 16., csütörtök 7:35
3

A Budaörsi Járási Ügyészség fellebbezett Galambos Lajos és társai áramlopásos és vesztegetéses ügyében a szerdán született ítélettel szemben. Az ügyészség közleményében – amiben nem nevezik meg Galambost, rá csak egy országosan ismert zenészként hivatkoznak – azt írják, „az ügyészi fellebbezés a vád szerint elítélt vádlottak esetében súlyosabb büntetések kiszabására irányult”, vagyis a kiszabottnál súlyosabb büntetést kérnek rá.

Fotó: botost/444.hu

A Budaörsi Járásbíróság szerdán ítélte 2 év 10 hónap börtönbüntetésre Galambos Lajost. A Lagzi Lajcsi néven ismert zenészt felbujtóként, lopásért ítélték el, emellett három évre eltiltották a közügyektől, pénzbüntetést kapott, illetve 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt a bíróság. Galambos feleségét kétrendbeli társtettesként a lopás alól felmentette a bíróság.

Az ügyészség most „a teljes egészében, illetve részben felmentett vádlottak esetében a bűnösségük vád szerinti megállapítását és büntetés kiszabását kérte”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt