Karácsonyt is emlegette Orbán a frakcióülésen

2021 szeptember 16., csütörtök 8:57
9

„Akinek kétsége van, az nézzen rá a fővárosra: Karácsony a kirakatban, Gyurcsány emberei a kasszában” - mondta Orbán Viktor a Magyar Nemzet szerint Esztergomban.

A Fidesz parlamenti frakciója – ahogy az szokás – az őszi ülésszak előtt kihelyezett ülést tartott. A miniszterelnök itt már nemcsak arra készíthette fel a 133 legbátrabb magyar embert, hogy mivel érdemes a patkóban megvívniuk a szópárbajokat, hanem a jövő tavasszal esedékes választásokra is muníciót adott. Karácsony nevének említésén kívül más meglepetés nincs:

  • a Magyar Nemzet információi szerint a miniszterelnök elmondta, hogy ő már kampányüzemmódban van, és ugyanezt várja el mindenkitől,
  • legfontosabb mondanivalója az volt, hogy a Gyurcsány-korszak akar visszatérni,
  • szerinte amit Brüsszel tényleg komolyan gondol és erőltet a bevándorlásról és az LMBTQ-propagandáról, az a fásult Nyugat-Európában már a mindennapok valósága,
  • az oltás működik, Magyarország működik

A kormánypárti lap tudósítása szerint a miniszterelnök mindenkitől azt kérte, legyenek őszinték és egyenesek a magyar emberekkel.

(A borítókép Orbán Viktor Facebook-oldaláról van, Esztergomba érkezik a miniszterelnök rajta.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt