Olyan ideges lett az ARC szivárványos plakátjai miatt egy fideszes képviselő, hogy jól bemutatott

2021 szeptember 16., csütörtök 13:22
30

Junghausz Roland, Újbuda fideszes önkormányzati képviselője nagyon kiakadt az ARC kiállítás néhány plakátja miatt, melyek valamilyen módon az LMBTQ-közösségre utaltak, szerinte mára „gusztustalan provokációvá” vált az „uszító, ultraliberális” esemény. Hogy a felháborodásának hangot adjon, le is fotózta magát feltartott középső ujjal előttük.

Junghausz mindezért a Párbeszédhez tartozó alpolgármestert, Barabás Richárdot okolja, akit ilyen elegánsan szólít meg posztjában:

„Kedves rák aszcendensű felebarátom! Újbuda nem a privát homokozód, nem arra való az önkormányzat, hogy a szexuális orientációddal szórakoztasd a választókat. Ez itt nem a Grindr.”

A fideszes képviselő azzal vádolja Barabást, hogy az önkormányzati választások óta „öncélú ámokfutásba kezdett. Ilyen erőszakos szexuális tartalmat közvetítő politikára a kerület életébe eddig nem volt példa.”

Barabás mellett Dr. László Imre DK-s polgármestert is felelősnek tartja, mégpedig azért, mert „a művészetnek beállított ARC kiállítás vállalhatatlan plakátjait beengedi a kerületbe”. (Via 24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt