Megvizsgálja az MSZP, összejátszottak-e tatabányai képviselői a Fidesszel

2021 szeptember 18., szombat 12:10

Vizsgálatot kezdeményezett a tatabányai MSZP-sek ügyében a párt parlamenti képviselője, Gurmai Zita. „(...) ha bebizonyosodik, hogy bármely párttársam a saját vagy a Fidesz érdekét a tatabányaiak érdeke elé helyezte, meg fogjuk tenni a szükséges lépéseket” - írta.

A város ellenzéki polgármestere, Szücsné Posztovics Ilona pénteken jelentette be, hogy három társával együtt kilép az Összefogás frakcióból, miután az MSZP-s képviselők többször velük ellentétesen szavaztak. (Így tett egy DK-s is, de ő magától kilépett a pártjából.)

Gurmai, aki a tatabányai körzetben indul az előválasztáson, azt írta, a helyi MSZP elkötelezett a polgármester mellett. „Hat ellenzéki párt együttműködésével készülünk kormányváltásra, ez nem egyszerű, de aki a Fidesszel együttműködik, az elárulja nemcsak a saját pártját, de a szövetségeseit is és veszélyezteti a kormányváltást, ezt pedig sem helyben, sem országosan nem tűrjük el.”

Gurmai Zita MSZP-s képviselő felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 1-én Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt