Kirakták Márki-Zay Pétert a debreceni étteremből, ahol éppen fórumot tartott

szeptember 20., hétfő 7:44
50

Meglepően fordulatossá vált Márki-Zay Péter összellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt debreceni kampányeseménye, melyre az előválasztáson végül kellő számú ajánlás híján elindulni képtelen Pálinkás József is elkísérte. Márki-Zay a tervek szerint a Belga Étterem és Sörözőben tartotta volna a fórumot, ám egy órával a kezdés után az étterem tulajdonosa vagy üzemeltetője (a történtekről beszámoló Magyar Hang nem tudta kideríteni, hogy melyik) távozásra szólította fel, és még a villanyt is lekapcsolta.

A történtekről beszámolva Pálinkás a Facebookon úgy fogalmazott, hogy a fórum "rajtunk kívülálló, barátságtalan okok miatt utcafórummá alakult át". A Debreceni Napnak Pálinkás részletesebben is beszámolt. Azt mondta, a férfi "meglehetősen ingerülten és kissé fenyegetően" követelte a távozásukat arra hivatkozva, hogy Márki-Zay pártja, az MMM "nem erre" foglalt helyet az étteremben. "Ilyen országban élünk. A kérdés, hogy ilyen országban akarunk-e élni" - nyilatkozta Pálinkás a lapnak.

Választás 2022
A 444 választási melléklete

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt