Robbanás történt a kiskörei vízerőműnél

baleset
2021 szeptember 20., 17:07
comments 3

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók hétfőn este a kiskörei vízerőműhöz, miután nagy erejű robbanás történt a helyszínen. A heol.hu tudósítása szerint a mentők összesen 8 embert láttak el, közülük négyen könnyebb, négyen súlyos égési sérüléseket szenvedtek.

A súlyosabb sérültek közül egy embert a Honvéd Kórházba, kettőt Debrecenbe, egyet pedig Miskolcra szállítottak. A könnyű sérültek közül valamennyit az egri Markhot Ferenc Kórházban látják el.

photo_camera Fotó: Készítette: Civertan - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 4.0

Hogy mi okozta a robbanást, azt egyelőre nem tudni. (heol.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.