Megcsinálják az 1988-as Ikrek folytatását

FILM
2021 szeptember 21., 14:15

Folytatás készül Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito 1988-as vígjátékához, az Ikrekhez.

A Triplets című filmet januártól forgatják Bostonban, a rendező most is Ivan Reitman lesz. Schwarzenegger és Reitman már háromszor dolgozott együtt, az Ikrek mellett még az Ovizsarun és a Junioron.

Az ikrekhez harmadik testvérként Tracy Morgan csatlakozik. A 74 éves rendező elmondta, hogy eredetileg Eddie Murphyt választották ki harmadik testvérnek, de a színész – akinek idén mutatták be Amerikába jöttem 2. című filmjét, amiben egyébként Morgan is szerepelt – az elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a forgatást.

A 18 millió dollárból (5,4 milliárd forintból) forgatott Ikrek nagy kasszasiker volt: 216 millió dollárért (65 milliárd forintért) vettek rá jegyet, és Schwarzeneggernek is rengeteg pénzt hozott, a bevétel közel 20 százalékát kapta meg.

A 74 éves hollywoodi akciósztár és volt kaliforniai kormányzó legutóbb 2019-ben színészkedett, a Terminátor: Sötét végzet című sci-fiben. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.