Megtámadtak, majd húggyal öntöttek le oltásellenesek egy riportert Melbourne-ben

járvány
2021 szeptember 21., 07:41
comments 6

Paul Dowsley, a Channel 7 riportere a járványügyi korlátozások és a kötelező oltás elleni tüntetésről tudósított Melbourne-ből, amikor a tüntetők egy csoportja megtámadta és leöntötte őt – állítása szerint – vizelettel.

Dowsley a 7 News-nak adott interjújában azt mondta, egy székre állva próbált többet látni a tüntetésből, amikor egy mellette elhaladó csoportból egy férfi oldalról megragadta őt a nyakánál fogva, majd mások is csatlakoztak hozzá. Elmondása szerint őt és a vele dolgozó operatőrt ezután öntötték le vizelettel. Onnan tudja, hogy az lehetett, hogy a szájába is került belőle.

Nem sokkal a támadás után egy másik tüntető egy energiaitalt vágott Dowsley-hoz, ami hátulról találta el a fejét, miközben épp élőben jelentkezett be a tüntetéstől.

link Forrás

Melbourne-ben már napok óta tüntetnek a járványügyi korlátozások és az építőipari dolgozók kötelező oltása miatt. Az ausztrál városban 20 éve nem volt olyan erőszakos tüntetés, mint a szombati. (news.com.au)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.