Hadházy: Több méregdrága budit is bemutattam, de ez visz mindent

2021 szeptember 22., szerda 10:51
4

„Rengeteg disznóság van az ilyen apró falvakban is, és aki ezt nem látja, az nem érti a rendszer lényegét” - írja az őrbottyáni budi mellől Hadházy Ákos országgyűlési képviselő. A pest megyei kisváros vécéje azért kiemelkedő más magyar toalettekhez képest, mert erre

30 millió forintot költöttek, azaz négyzetmétere kétmillió forintba került.

Azt a képviselő is elismeri, hogy ebből az összegből tűzifatároló is létesült ugyanabban az épületben. A beruházás még az előző polgármester, Kmetty Károly idején készült. Ő akkoriban függetlenként vezette Őrbottyánt, 2019-ben pedig megkapta a KDNP támogatását, ám ez sem segített neki.

Hadházy a poszt szerint a terepszemléjén zárva találta a budit, de az ablakon belátott, mert égett a villany.A 29,9 milliós nyertes pályázatot egy Tar Zoltán nevű budapesti vállalkozó adta. Ezzel előzött meg egy 40 milliós vesztes ajánlatot. Hadházy azt írja, „a pénzt amúgy itt most nem az EU-tól lopták, hanem a közeli radioaktív hulladéklerakót ellenőrző társulat adományát költötték el ilyen jól.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt