Tóth Gabi: „Az emberek körbevettek, ölelgettek, gratuláltak, a papok megáldottak”

2021 szeptember 22., szerda 13:29
9

„A virtuális világ kommentárjai helyett” csak azzal szeretne foglalkozni ezután Tóth Gabi, amit élőszóban kap az emberektől. Az énekesnő a kormánypárti Ripostnak adott interjút, amiben azt mondta, életében először végre a szeretet útján jár.

Tóth szerint az elmúlt hetekben gyűlölethadjárat folyt ellene, ami miatt nagyon izgult, amikor Ferenc pápa szentmiséje előtt lépett fel a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárónapján. De végül minden rendben volt, a fellépés után „az emberek körbevettek, ölelgettek, gratuláltak, a papok megáldottak és ott volt a családom is”.

Az énekesnő ebben az interjúban is hangsúlyozta, hogy új stílusával nem hazudtolja meg régi önmagát, csak tapasztaltabbá és bölcsebbé vált.

„Számos csalódás, pofon kellett, hogy visszataláljak ahhoz a Tóth Gabihoz, aki igazából vagyok.”

Sokan le is morzsolódtak a változás miatt, de az énekesnő nem bánja, és nem is haragszik rájuk.

Örül annak, hogy értéket adhat kamasz rajongóinak, „akik a zenei munkásságom által közel kerülnek a népzenéhez és talán általam egy kicsit Istenhez is”.

Úgy érzi, végre nem kell szégyenkeznie és rejtegetnie azokat az értékeket, amik gyerekkorát meghatározzák, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson való részvétel pedig fontos mérföldköve volt a spirituális útjának.

Aki többet szeretne olvasni arról, hogyan lett Tóth Gabi átlagos popénekesnőből Sugarbirdben daloló NEK-hírnök, annak Mészáros Juli cikkét tudom ajánlani.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt