Csúnyán elszúrták Linda Evangelista szupermodell zsírleszívását, azért tűnt el a nyilvánosság elől

ÉLET
2021 szeptember 23., 05:55
comments 5

Hosszú évek óta találgatják, hogy miért tűnt el a nyilvánosság szeme elől Linda Evangelista világhírű szupermodell, most viszont a saját Instagram-oldalán vallott színt.

Az 1990-es évek egyik legismertebb modellje azt írja, hogy rutin zsírleszívásos műtétre ment, de a végeredmény az lett, hogy teljesen deformálódott a teste és az arca. Az 56 éves Evangelista azt állítja, hogy az orvosa pont az ellenkezőjét csinálta annak, amit kért. A szupermodell szerint ahelyett, hogy csökkentették volt a zsírszöveteket, az eljárás növelte a zsírsejtek számát, amit két korrekciós műtét sem tudott helyrehozni.

„Úgy hagytak, ahogy a média is megírta: felismerhetetlenül” - írta arra a 2017-es képre utalva, amikor paparazziknak sikerült lefotózniuk.

Az eljárás paradox zsír-hiperpláziát okozott, ami az ilyen beavatkozások egy nagyon ritka mellékhatása. Ez azt jelenti, hogy a kezelt zsírsejtek megnagyobbodnak ahelyett, hogy zsugorodnának. Evangelista pert is emleget a posztjában, hogy végre újra emelt fővel léphessen ki az ajtón, és vállalhassa azt, akivé vált. (Hollywoodreporter)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.