Csúnyán elszúrták Linda Evangelista szupermodell zsírleszívását, azért tűnt el a nyilvánosság elől

ÉLET
2021 szeptember 23., 5:55
comments 5

Hosszú évek óta találgatják, hogy miért tűnt el a nyilvánosság szeme elől Linda Evangelista világhírű szupermodell, most viszont a saját Instagram-oldalán vallott színt.

Az 1990-es évek egyik legismertebb modellje azt írja, hogy rutin zsírleszívásos műtétre ment, de a végeredmény az lett, hogy teljesen deformálódott a teste és az arca. Az 56 éves Evangelista azt állítja, hogy az orvosa pont az ellenkezőjét csinálta annak, amit kért. A szupermodell szerint ahelyett, hogy csökkentették volt a zsírszöveteket, az eljárás növelte a zsírsejtek számát, amit két korrekciós műtét sem tudott helyrehozni.

„Úgy hagytak, ahogy a média is megírta: felismerhetetlenül” - írta arra a 2017-es képre utalva, amikor paparazziknak sikerült lefotózniuk.

Az eljárás paradox zsír-hiperpláziát okozott, ami az ilyen beavatkozások egy nagyon ritka mellékhatása. Ez azt jelenti, hogy a kezelt zsírsejtek megnagyobbodnak ahelyett, hogy zsugorodnának. Evangelista pert is emleget a posztjában, hogy végre újra emelt fővel léphessen ki az ajtón, és vállalhassa azt, akivé vált. (Hollywoodreporter)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt