Összedugják a fejüket a családon belüli szaporulat nemzetközi nagyágyúi

2021 szeptember 23., csütörtök 4:25
19

Csütörtökön és pénteken tartják Budapesten a IV. Demográfiai Csúcsot, a családon belüli szaporodás nemzetközi intellektuális ünnepét, aminek házigazdája immár hagyományosan Magyarország kormánya, különösen Novák Katalin tárca nélküli, de családokért felelős miniszter, illetve végső soron a felszólalással is készülő kormányfő, Orbán Viktor.

Az idei, a Várkert Bazárba szervezett találkozón részt vesznek a környék vezetői: a lengyel, a cseh és a szlovén miniszterelnök, a szerb elnök, a boszniai szerbek vezetője, illetve számos politikus a világ minden tájáról, például Mike Pence Amerikából, akit Donald Trump alelnökeként ismert meg a világ szélesebb közvéleménye.

A szlovák, szlovén és lett kormányok tagjaitól kezdve nyugat-európai és afrikai politikai és egyházi és kulturális szervezetek vezetőiig sokan felszólalnak, és elemezik a családok helyzetét. A magyar kormány szakembereinek is módjuk lesz bemutatni a hazai eredményeket.

Itt a teljes program.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt