Összedugják a fejüket a családon belüli szaporulat nemzetközi nagyágyúi

POLITIKA
2021 szeptember 23., 04:25

Csütörtökön és pénteken tartják Budapesten a IV. Demográfiai Csúcsot, a családon belüli szaporodás nemzetközi intellektuális ünnepét, aminek házigazdája immár hagyományosan Magyarország kormánya, különösen Novák Katalin tárca nélküli, de családokért felelős miniszter, illetve végső soron a felszólalással is készülő kormányfő, Orbán Viktor.

Az idei, a Várkert Bazárba szervezett találkozón részt vesznek a környék vezetői: a lengyel, a cseh és a szlovén miniszterelnök, a szerb elnök, a boszniai szerbek vezetője, illetve számos politikus a világ minden tájáról, például Mike Pence Amerikából, akit Donald Trump alelnökeként ismert meg a világ szélesebb közvéleménye.

A szlovák, szlovén és lett kormányok tagjaitól kezdve nyugat-európai és afrikai politikai és egyházi és kulturális szervezetek vezetőiig sokan felszólalnak, és elemezik a családok helyzetét. A magyar kormány szakembereinek is módjuk lesz bemutatni a hazai eredményeket.

Itt a teljes program.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.