A Tiger King folytatást kap a Netflixen

Sorozat
2021 szeptember 24., 10:04

A Netflix bejelentette, hogy még idén bemutatják a Tiger King második évadát, amit 2020-ban és részben 2021-ben forgattak. Azt egyelőre nem tudni, hogy az első évadból kik fognak feltűnni az új részekben.

A második évadból egyelőre csak egy pár másodperces teasert mutattak be, amin annyi látható, hogy Joe Exotic a börtönből telefonál valakivel.

link Forrás

A nagymacska-szaporító énekes/showman/állatkertfenntartó Joe Exoticot (eredeti nevén Joseph Maldonado-Passage) 2020 januárjában ítélték 22 év börtönbüntetésre, miután megpróbált felbérelni két embert legnagyobb riválisa, az állítólag a nagymacskák védelmében fellépő Carole Baskin megölésére.

Exotic egykori oklahomai állatkertjét 2020 nyarán Carole Baskin szerezte meg. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.