Ahogy a speedgyáros kutyái jeleztek, amfetaminalappal kezdte fellocsolni kenneljüket, de így is elkapták a rendőrök

2021 szeptember 25., szombat 6:36
3

A Készenléti Rendőrség kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt büntetőeljárást folytat T. Gáborral szemben. A gyanú szerint a 41 éves férfi 2019 óta házi készítésű speed-et állított elő. Az ehhez szükséges alapanyagot, az amfetaminolajat Nyugat-Európából szerezte be, majd azt a megfelelő kémiai anyagokkal és koffeinnel feldúsította.

A Készenléti Rendőrség szeptember 22-én a hajnalban ütött rajta a férfin Nemeskéren. T. Gábor az ingatlanon telepített védelmi rendszereken túl, kilenc nagytestű staffordshire bullterrierrel is védte a telkét. A lebukást azonban így sem úszta meg. A rendőrök érkezésekor

hiába jeleztek a kutyák, már nem tudta a bizonyítékokat megsemmisíteni.A kutyakennel udvarán akkor fogták el, amikor több liter amfetamin előállításához szükséges vegyianyagot locsolt szét, illetve dobált át a telek melletti erdős részre.

Az ingatlanban tartott kutatás során a nyomozók bruttó 1,7 kiló kábítószergyanús fehér port, bruttó 130 gramm zöld, kábítószergyanús növényi törmeléket, 2 liter metanolt, 2 deci kénsavat, 2 deci amfetaminolajat és 0,6 kiló nátrium-hidroxidot, továbbá kábítószer előállításához és értékesítéséhez használt tárgyakat foglaltak le. Valamint 17 ezer eurónyi készpénzt foglaltak le.

T. Gábort őrizetbe amit a Győri Járásbíróság 2021. szeptember 24-én elrendelt. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt