Már több mint 350 ezren szavaztak az ellenzéki előválasztáson

POLITIKA
2021 szeptember 25., 07:36

Az ellenzéki előválasztáson szeptember 24-én pénteken a sátrakban 60 298 szavazó jelent meg, míg online 14 423-an szavaztak, közölte szombat reggel az Országos Előválasztási Bizottság. Tehát a nap folyamán 74 721 ember adta le a szavazatát Magyarország következő miniszterelnökére és az előválasztás képviselőjelöltjeire,

összesen pedig már több mint 350 ezren szavaztak.A pénteken felkerültek az előválasztás honlapjára a múlt hétvégéről elmaradt szavazási alkalmak pótidőpontjai is.

Az előválasztás első fordulója kedden, szeptember 28-án ér véget.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.