Egy ritka Pokémonos Oreo kekszet 100 ezer dollárért árulnak Ebayen

mindenkinek elment az esze
2021 szeptember 27., 08:56
comments 1

Ismét tetőfokára hágott a Pokémon-őrület, ezúttal egy keksz miatt. Az Oreo ugyanis szeptemberben dobta piacra limitált kiadását az Egyesült Államokban, melyben a kekszekre 16 különböző Pokémon-karaktert nyomnak. Ezek közül az egyik figura, Mew annyira ritka, hogy vannak, akik már 100 ezer dollárért (több mint 30,5 millió forint) árulják Ebayen. Egy családi csomag Oreo alapból kb. 3,8 dollárba kerül.

A vágyott Mew mintás keksz.
photo_camera A vágyott Mew mintás keksz. Fotó: Oreo / Twitter

Az Ebayen most több mint 6000 ember próbálja eladni a Mew-t ábrázoló kekszét, van, aki csak pár dollárért, attól függően, hogy milyen volt a csomagolás és a keksz. A legdrágább hirdetés ezek közül 100 ezer dollárt, a második legdrágább pedig 69 ezer dollárt kér érte. Csak nehogy aztán egy fogalmatlan családtag befalja. (Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.