Madridban vezet a Real ellen az FC Sheriff Tiraszpol

futball
2021 szeptember 28., 19:52

Akármi is lesz a meccs végeredménye, a Dnyeszter-menti Köztársaság történelmet ír. Fővárosuk focicsapata, az FC Sheriff Tiraszpol ugyanis az üzbég csatár, Jasurbek Yakshiboev góljával 1-0-ra vezet Madridban a Real Madrid ellen.

Az üzbég a 25. percben talált be a világ egyik legjobb kapusának tartott belga Thibault Courtois hálójába. A madridiak pedig a félidő végig nem is tudtak válaszolni erre, még annak ellenére sem, hogy hatszor annyi helyzetük volt, mint a Tiraszpolnak.

A jelenlegi állás szerint ezzel a Tiraszpol vezeti a BL-csoportját a Real, az Inter és a Sahtar Donyeck ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt