Posta Imre is a napokban elfogott szélsőségesek között van

2021 szeptember 28., kedd 12:57

Sajtóhírek és saját blogja szerint Posta Imre is azok között a szélsőségesek között van, akik elfogásáról hétfőn adott ki közleményt az ügyészség.

Az ügyészség szerint a magát „Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának” nevező csoport vezetői gyilkosság elkövetésére hívták fel a tagjaikat egy szeptember 11-én a Fejér megyei Kulcson tartott rendezvényükön. A rendezvényen magyar közéleti szereplőkre mondtak ki halálos ítéletet, majd Posta arról beszélt, hogy ezeket végre kell hajtani.

Posta oldala azt írja, „a TEK munkatársai Imrét megállították, az autóból kiszedték, leteperték, bilincsbe verték”, és szerintük 72 óráig tartják benn a férfit, hogy kihallgassák. Ugyanezt erősítette meg a Postához köthető PÍ-kör nevű csoportosulás Facebook-oldala is.

Posta Imre a magyar hatóságok számára ismert, a magyar állam hatalmát tagadó szélsőjobboldali figura. Korábban feltűnt a dusnoki házaspár mellett is, akiktől a gyámügy elvette gyereküket, mert nem voltak hajlandóak anyakönyveztetni. (via Telex)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt