Túlteljesítés: a vadászati világkiállítás szervezői szerint már most közel 700 ezren látogattak el a programokra

képzavar
2021 szeptember 28., 16:16

Miután a közmédia 10 ezrekről számolt be, megkérdeztük a vadászati világkiállítás szervezőit, hogy hogyan fogják így elérni az 1 millió látogatót.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és felesége, Semjénné Menus Gabriella az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás vásárosnaményi programsorozatának megnyitóján 2021. szeptember 26-án.
photo_camera Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és felesége, Semjénné Menus Gabriella az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás vásárosnaményi programsorozatának megnyitóján 2021. szeptember 26-án. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Azt válaszolták:

„Az »Egy a Természettel« Vadászati és Természeti Világkiállításon az első négy napon eddig közel 50 ezer látogató volt. Továbbá közel 50 ezer diák regisztrált már eddig a Fátyol Iskolaprogramra, az első két napon több mint 150 diákcsoport és 6000 diák vett részt az ország különböző pontjairól; a mai napon pedig elindult a Jószolgálati Programunk is. Az 1500 programelemből álló rendezvénysorozat összlátogatottsága pedig a 700 ezer felé közelít!”

Vagyis magára a legnagyobb látványosságnak szánt Hungexpóra ugyan maximum pár tíz ezer ember látogatott ki eddig, de rengeteg programelem kapcsolódik hozzá, így a számításaik szerint már 700 ezernél tarthatunk.

Bors Richárd, a rendezvény szakmai igazgatója kedden a Kossuth Rádiónak azt mondta, a nyitó hétvégére több mint 30 ezren váltottak jegyet a Hungexpóra, de mivel a rendezvény nemcsak a fővárosban zajlik, a teljes látogatószám már elérte a 650 ezret. Ebből lett aztán a nekünk szintén kedden küldött válaszban már 700 ezerhez közelítő létszám.

A teljes látogatószám egyébként úgy jön ki, hogy olyan eseményeket is a programhoz csaptak, amiknek nem sok közük van a vadászathoz, de akár a természethez sem nagyon, viszont a látogatóikat be lehet számolni:

A közmédia egyébként a hétvégén a Kincsem Parkból bejelentkezett egy – a világkiállításhoz kapcsolt – lovasgáláról, ahol állítólag hatalmas volt az érdeklődés. Így sikerült:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.