Szentkirályi Alexandra úgy megszólította a fiatal választókat, hogy a fal adja a másikat

POLITIKA
2021 szeptember 29., 04:35

A 2022-es választásokig még több mint fél év van hátra, így igazán érdekes kérdés, hogy a Fidesz kommunikációsai még hányféleképpen tudják addig elmondani a fő üzenetüket, miszerint bárki lesz is Orbán ellenzéki kihívója = Gyurcsány. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő mindenesetre az egyik legerősebb megfejtést már be is mutatta, nem is akárhol, hanem a fiatalok egyik kedvenc közösségi médiájában, a Tiktokon. Ha ettől nem értik meg a kamaszok, hogy mi az üzenet, akkor már tényleg nincs sok remény, hogy megszólítsa őket a Fidesz.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.