A Jóbarátok zenéjére ünnepelt a Belügyminisztérium és Kövér László

ünnep
2021 szeptember 30., 14:19

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere osztotta meg a videót arról, hogy a helyi önkormányzatok napja alkalmából rendezett ünnepségen a Belügyminisztériumban a közönségnek, köztük Kövér László házelnöknek és Pogácsás Tibor államtitkárnak a Jóbarátok főcímzenéjét játsszák.

Egyébként Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár az MTI szerint arról beszélt, hogy az önkormányzatok a rendszerváltás szimbolikus egységei, az önkormányzatiság a rendszerváltás egyik, ha nem a legsikeresebb eleme. (Közben egyébként Magyarországon éppen megszüntetik az önkormányzatiságot.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt