Mégis vetítik majd a multiplexek az Elk*rtukat

2021 október 1., péntek 7:12
6

A Népszava információi szerint a Cinema City már a múlt héten megállapodott Kálomista Gábor filmforgalmazó cégével, a Megafilmmel arról, hogy október 21-től vetítik az elvileg 2006 őszének eseményeit feldolgozó, Elk*rtuk című fideszes propagandafilmet.

Erről azonban Kálomista már nem számolt be azután, hogy szeptember 21-én, egy Indexnek adott interjúban hisztizett, hogy a Budapest Film nem akarja játszani a mozikban a filmjét, és azt csak a Corvinban mutatják be.

Kálomista Gábor

Liszka Tamás, a Budapest Film Zrt. vezérigazgatója akkor azt mondta a 24-nek: „Október végi bemutatóról beszélünk, most szeptember 21. van. Magát a filmet nem láttuk még, a gyártó által közreadott sillabusz és előzetes alapján jelenleg napi egy, főműsoridős (tehát nem délutáni) vetítést tudunk felelősséggel vállalni az évad legsűrűbb időszakában.”

A Népszava szerint Kálomista korábban „súrolta az igazságot” azzal a kijelentésével, hogy „nem nagyon volt még olyan, hogy több mint három héttel előtte egy filmre jegyet áruljanak". Kijelentése azért volt túlzás, mert még a hollywoodi kasszasikerekre is csak egy, maximum két héttel korábban lehet csak elővételben jegyet venni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt