Vincze Lilla határmenti csárdákból ismerős felszolgálójelmezben ugrál egy angyalos címeres magyar zászló felett

MŰVÉSZET
2021 október 01., 08:25
comments 30

„Jaj, mi van velem, hol vagyok én? Úgy hiányzom magamnak rég. Mi van velem, hol vesztem el? Jaj, nem ismerek, magamra se, csak tudnám, hogy mi van velem. Miért lettem más, miért változtam át?”

A fenti kérdéseket Vincze Lilla fogalmazta meg legújabb dalában, amihez a nógrádi várban készítettek videóklipet.

A klipben Vincze Lilla egy határmenti csárdákból ismerős felszolgálójelmezben ugrál át egy angyalos címerrel ellátott magyar zászlót, miközben rendre azt a kérdést teszi fel magának, hogy mégis hol veszett el és mi van vele.

photo_camera Fotó: YouTube

A kérdésre, hogy hol veszett el, valószínűleg csak ő tudhatja a választ, de arra, hogy most mi van, pontosabban mi történt mostanában vele, viszonylag könnyű válaszolni: a Napoleon Boulevard énekese legutóbb a Duna tévén futó A Dal 2021 zsűritagja volt, de azt megelőzően szerepelt a TV2 Nagy Duett című műsorában is, ahol Apáti Bence partnere volt.

photo_camera Fotó: YouTube

Vincze Lillának mindössze 34 év kellett ahhoz, hogy innen,

link Forrás

idáig jusson.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.