Csécsei Zoltán 18 óránál rövidebb idő alatt futotta körbe a Balatont

sport
2021 október 02., 10:15
comments 5
Versenyzõ a XV. NN Ultrabalaton futóversenyen Kõvágóörs közelében 2021. október 1-jén.
photo_camera Versenyzõ a XV. NN Ultrabalaton futóversenyen Kõvágóörs közelében 2021. október 1-jén. Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Csécsei Zoltán megjavította az Ultrabalaton versenycsúcsát, 18 óra se kellett neki a 216 kilométeres táv lefutásához. 17:54:46-os idejével több mint fél órát javított Dan Lawson 2017-es rekordján, a brit futó akkor 18:30:20 óra alatt teljesítette a távot.

Az idei Ultrabalaton péntek este startolt Balatonfüredről. A versenyen idén rekordszámú, 17 ezer futó indult - köztük két kollégánk, Haszán Zoltán és Rényi Pál Dániel is. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.