Julian Assange meggyilkolására is szövögetett terveket a CIA Mike Pompeo vezetése alatt

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2021 október 02., 18:50
comments 2

Lövöldözés London utcáin, egymásnak csapódó diplomataautók, kilőtt repülőgépkerekek - ilyen forgatókönyveket vizionált 2017-ben a Mike Pompeo vezette CIA a Wikileaks-alapító Julian Assange elrablására a Yahoo News cikke szerint. A lap oknyomozó újságírói több mint 30 egykori amerikai kormányzati tisztviselővel és titkosszolgával készítettek interjút, ebből rakták össze, hogy milyen harcot folytatott az amerikai hírszerzés a szivárogtató portál vezetői ellen.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt