Márki-Zay Péter kormányváltó gyűlést hirdetett a Fővám térre

POLITIKA
2021 október 03., 05:18
comments 1

Karácsony Gergely vasárnap délelőtt 11-kor, Márki-Zay Péter pedig délután 3-kor tart rendezvényt Budapesten. A főpolgármester az Európa Hajóra hirdetett meg eseményt „Elindult a változás!” címmel, Márki-Zay pedig egy Fővám téri „Kormányváltó gyűlésre” hívja az embereket. Utóbbin részt vesznek a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjei is.

Az előválasztás második fordulójának nagy kérdése, hogy ők ketten hogyan fognak kiegyezni egymással. Márki-Zay már bejelentette, hogy egyikük biztosan visszalép a másik javára, de még nem dőlt el, melyikük.

photo_camera Márki-Zay Péter érkezik az első forduló előtti tévévitára Fotó: botost/444.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.