Október 10-16. között lesz az előválasztás második fordulója

POLITIKA
2021 október 03., 09:39
comments 1

A tervezettnél hat nappal később, október 10-én kezdődhet, és 16-ig tarthat az ellenzéki előválasztás második fordulója, írja a Telex. Ezt hivatalosan még nem erősítették meg, a honlapon az eredeti időpont olvasható.

A csúszásra már csak az első forduló meghosszabbítása miatt is számítani lehetett, ráadásul az előkészületekhez is több időre van szükség. Karácsony Gergely és a mögötte álló pártok szerették volna, ha már 9-én elkezdődik a második kör, így egy teljes hétvége is beleesett volna. Javasolták azt is, hogy az online szavazóknak ne kelljen végigmenniük még egyszer a regisztárciós folyamaton. A Telex szerint még nem dőlt el, hogy ezzel mi lesz.

Frissítés: Karácsony Gergely kampányeseményének végén bejelentették, hogy valóban október 10-16. között rendezik a második fordulót.

photo_camera Fotó: ERDOS LASZLO/ELMEDIA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.