Hajnalban két különböző időpontban két biciklist is elütöttek, feltehetően ugyanazzal a terepjáróval Mosonmagyaróvárnál

2021 október 4., hétfő 8:33

Október 4-én hajnalban nem sokkal fél négy után Jánossomorján a police.hu közleménye szerint egy sötét színű, terepjáró jellegű, valószínűleg Mercedes vezetője elütött egy biciklist, majd a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A biciklis nő a helyszínen meghalt. Nem sokkal később, már 5 óra körül a közeli Mosonmagyaróváron egy nagyon hasonló autóval ütöttek el egy másik biciklist is, az autós ebben az esetben is megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A megsérült kerékpárost a mentők kórházba vitték.

A balesetek körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja, és azt kérik, hogy az az autóval vagy annak vezetőjével kapcsolatban tud bármit, az jelentkezzen a rendőrségen.

12:42 - Frissítés: A rendőrség közleménye szerint azonosították és elfogták a cserbenhagyó gázolót, aki egy szlovák férfi volt. Az MTI azt írja, a sofőrnél drogtesztet készítettek, ami pozitív lett.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt