Lehalt a Facebook, az Instagram és a Whatsapp

INTERNET
2021 október 04., 16:13
comments 6

A WhatsApp, az Instagram és a Facebook jelentős leállást tapasztal.

A három alkalmazás – amik mind a Facebook tulajdonában vannak, és közös infrastruktúrán futnak – röviddel 18 óra előtt állt le. Más termékek, amik ugyanannak az alkalmazáscsaládnak a részét képezik, mint például a Facebook Workplace, szintén leálltak.

A Facebook és az Instagram webhely látogatói egyszerűen csak egy hibaoldalt vagy egy üzenetet láttak, ugyanis a böngészőjük nem tudott csatlakozni. A WhatsApp és az Instagram alkalmazások továbbra is működtek, de nem mutattak új tartalmat, beleértve a problémák során küldött vagy kapott üzeneteket.

photo_camera Fotó: Jakub Porzycki/NurPhoto via AFP

Pedig a Facebook relatíve ritkán hal le – írja az Independent.

A New York Timeson épp ma jelent meg az A Facebook gyengébb, mint hinnénk című, kiszivárgott anyagok alapján írt cikk.

Frissítés: A Facebook elnézést kért a leállásért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.