Facebook: Elnézést kérünk

2021 október 4., hétfő 17:38
5

Este hat óra előtt nem sokkal lehalt a Facebook szolgáltatáshálózata, beleértve az Instagramot és a WhatsAppot. A hiba több országot érint, köztük az Egyesült Királyságot és az USA-t, de Magyarországot is. A cég elismerte, hogy a felhasználóknak „problémái vannak az alkalmazásaink elérésében”.

Illusztráció: Josh Edelson/AFP

Andy Stone, a Facebook szóvivője a Twitteren úgy nyilatkozott:

„Tisztában vagyunk azzal, hogy néhányaknak problémái vannak az alkalmazásaink és termékeink elérésében. Azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban helyreálljanak a dolgok, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.”

Az Instagram webhely 5xx szerver hibaüzenetet jelenített meg, míg a Facebook azt írta a felhasználóknak: „Sajnáljuk, valami hiba történt.”

A Facebook enélkül is komoly PR-válságba került, miután a Wall Street Journalnek kiszivárogtatták a belső facebookos kutatásokat, amik a termékek és a céges döntések negatív hatásairól szólnak. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt