Pumped Gabo a vadászati világkiállításról: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni???

ÉLET
2021 október 04., 04:24
comments 5

„A héten volt a Vadászati kiállítás ahol halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni, úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén. Értem én hogy a vadászat kultúrája, történelme stb de az mikor volt már teso, több száz éve és az előtt! Engedjük el! Mi inkább elmentünk állatokat etetni, simogatni, és hülye hangon beszéltünk hozzájuk, ez jó volt! Vissza a kiállításra: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni??? Egy heteset nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy mint erre a szar kiállításra, ami full veszteséges lett”

– írta Instagramján Pumped Gabo, aki úgy ment neki a napok óta zajló vadászati világkiállításnak, hogy Kovács Zoltán, a rendezvényért felelős kormánybiztos valószínűleg már romokban hever egy sarokban. De előtte még megvakargatott egy disznót. Már nem Kovács Zoltán, hanem Pumped Gabo, akinek a videója alapján érdemes lenne a kondizás helyett/mellett inkább a természetfilmezést választania.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.