Pumped Gabo a vadászati világkiállításról: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni???

2021 október 4., hétfő 4:24
5

„A héten volt a Vadászati kiállítás ahol halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni, úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén. Értem én hogy a vadászat kultúrája, történelme stb de az mikor volt már teso, több száz éve és az előtt! Engedjük el! Mi inkább elmentünk állatokat etetni, simogatni, és hülye hangon beszéltünk hozzájuk, ez jó volt! Vissza a kiállításra: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni??? Egy heteset nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy mint erre a szar kiállításra, ami full veszteséges lett”

– írta Instagramján Pumped Gabo, aki úgy ment neki a napok óta zajló vadászati világkiállításnak, hogy Kovács Zoltán, a rendezvényért felelős kormánybiztos valószínűleg már romokban hever egy sarokban. De előtte még megvakargatott egy disznót. Már nem Kovács Zoltán, hanem Pumped Gabo, akinek a videója alapján érdemes lenne a kondizás helyett/mellett inkább a természetfilmezést választania.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt