Lezuhant egy lánykéréshez használt repülő Kanadában

külföld
2021 október 05., 12:55

Lezuhant egy kisrepülő a kanadai Montrealban, miközben épp lánykéréshez bérelték ki. A gép egy hatalmas „Hozzám jössz feleségül?” feliratot húzott, de az a baleset után nem került elő, valószínűleg elsodorta a Szent Lőrinc-folyó.

A balesetben egy ember, a gép utasa meghalt, de egyelőre nem tiszta, ő volt-e a lánykérő, aki megrendelte a gépet. A pilóta csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet, a roncsokat vizsgálják, és nem tudni azt sem, hogy az ember, akinek a feliratot szánták, látta-e a balesetet. (Washington Post)

(A címlapi kép illusztráció, de ezt a szemfülesebbek arról is észrevehetik, hogy azon németül szerepel a felirat, miközben a fenti hír kanadai.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.