A Momentum Márki-Zay Pétert támogatja az előválasztás második fordulójában

2021 október 7., csütörtök 12:58
31

A Momentum Márki-Zay Pétert támogatja az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjeként az előválasztás második fordulójában. Ő az, aki új arcként képes lesz a legtöbb embert maga mellé állítani, és akiben bízni tudnak, hogy a legnagyobb eséllyel lesz képes legyőzni Orbán Viktort - jelentette be Fekete-Győr András egy csütörtök délutáni sajtótájékoztatón.

Fekete-Győr elmondta, hogy Márki-Zay Péterrel együtt tudtak küzdeni Tóth Csaba ellen, szakpolitikai témákban messzemenőkig egyetértenek vele. Úgy gondolja a párt, hogy hitelesen tudnak vele harcolni a korrupció ellen. Karácsony Gergellyel közölték a döntésüket.

Márki-Zay Péter és Fekete-Győr András a sajtótájékoztatón Fotó: Facebook Live

Orosz Anna azt mondta, hogy úgy érzik, Márki-Zay Péter a legtisztább miniszterelnök-jelölt, aki a baloldali, jobboldali, bizonytalan, sőt korábbi Fidesz-szavazókat is meg tudja szólítani.

Márki-Zay Péter az eddig már többször hangoztatott állításait ismételte meg: le kell váltani a magyar történelem legkorruptabb kormányát. Ő az, aki a legnagyobb réteget meg tudja szólítani, Dobrev Klára minden kiválósága ellenére erre nem alkalmas. Arra kér mindenkit, minden pártot és szavazóikat, hogy támogassák őt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt