Az udvaribolond-média 1 tökéletes mondatban értelmezte az ellenzéki előválasztás új fordulatát

idióta rekordok
2021 október 07., 19:35
comments 13

A HVG este arról írt, hogy úgy tudja, Karácsony órákon át tárgyalt az őt támogató pártok vezetőivel az esetleges visszalépéséről, és arra jutott, hogy pénteken vissza fog lépni, és bejelenti, hogy Márki-Zayt támogatja. „Hivatalosan hírzárlat van az ügyben, de több, egymástól független forrásunk is erről a fordulatról tájékoztatta lapunkat” – írja a lap.

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd-LMP miniszterelnök-jelöltje és Márky-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Momentum miniszterelnök-jelöltje pénteken 10 órától a Kossuth téri József Attila-szobor előtt rendkívüli sajtótájékoztatót tart.

De az Origo nem várta meg a sajtótájékoztatót, és névtelen cikkben reagált gyorsan. Nem volt könnyű, de a központban máris megszülték az üzenetet, amivel vélhetően szerintük továbbra is tartható az eddigi masszív gyurcsányozás:

„Ezek után Gyurcsány úgy látja, hogy a láthatóan teljesen összezavarodott Karácsony Gergelynek esélye sincs a választáson, ezért arra kényszerül, hogy lecserélje - mivel Gyurcsányné elutasítottsága hatalmas, végső kétségbeesésében a szintén esélytelen Márki-Zay Péterre.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.