Az udvaribolond-média 1 tökéletes mondatban értelmezte az ellenzéki előválasztás új fordulatát

idióta rekordok
2021 október 7., 19:35
comments 13

A HVG este arról írt, hogy úgy tudja, Karácsony órákon át tárgyalt az őt támogató pártok vezetőivel az esetleges visszalépéséről, és arra jutott, hogy pénteken vissza fog lépni, és bejelenti, hogy Márki-Zayt támogatja. „Hivatalosan hírzárlat van az ügyben, de több, egymástól független forrásunk is erről a fordulatról tájékoztatta lapunkat” – írja a lap.

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd-LMP miniszterelnök-jelöltje és Márky-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Momentum miniszterelnök-jelöltje pénteken 10 órától a Kossuth téri József Attila-szobor előtt rendkívüli sajtótájékoztatót tart.

De az Origo nem várta meg a sajtótájékoztatót, és névtelen cikkben reagált gyorsan. Nem volt könnyű, de a központban máris megszülték az üzenetet, amivel vélhetően szerintük továbbra is tartható az eddigi masszív gyurcsányozás:

„Ezek után Gyurcsány úgy látja, hogy a láthatóan teljesen összezavarodott Karácsony Gergelynek esélye sincs a választáson, ezért arra kényszerül, hogy lecserélje - mivel Gyurcsányné elutasítottsága hatalmas, végső kétségbeesésében a szintén esélytelen Márki-Zay Péterre.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt