11-kor tart rendkívüli sajtótájékoztatót Karácsony Gergely és Márki-Zay

POLITIKA
2021 október 8., 7:22
comments 5

Az eredeti, péntek 10 órás időpont helyett 11 órakor tesz közös bejelentést Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter. Várhatóan a visszalépés lesz a téma, lehetséges, hogy ezekben a pillanatokban is folynak még a tárgyalások.

A hvg.hu csütörtök este arról írt, úgy tudják, Karácsony Gergely, aki a második legtöbb szavazatot kapta az előválasztáson, visszalép a harmadik helyen befutó Márki-Zay javára.

Először arról volt szó, hogy a két jelölt közösen indul a legnépszerűbb Dobrev Klára ellen, de később bejelentették, hogy külön mennek neki a második fordulónak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt