11-kor tart rendkívüli sajtótájékoztatót Karácsony Gergely és Márki-Zay

POLITIKA
2021 október 08., 07:22
comments 5

Az eredeti, péntek 10 órás időpont helyett 11 órakor tesz közös bejelentést Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter. Várhatóan a visszalépés lesz a téma, lehetséges, hogy ezekben a pillanatokban is folynak még a tárgyalások.

A hvg.hu csütörtök este arról írt, úgy tudják, Karácsony Gergely, aki a második legtöbb szavazatot kapta az előválasztáson, visszalép a harmadik helyen befutó Márki-Zay javára.

Először arról volt szó, hogy a két jelölt közösen indul a legnépszerűbb Dobrev Klára ellen, de később bejelentették, hogy külön mennek neki a második fordulónak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.