A DK azt szeretné, hogy Márki-Zay kérjen bocsánatot a lefideszesezett szavazóitól

POLITIKA
2021 október 08., 10:53
comments 33

A Demokratikus Koalíció ismét egy olyan kijelentésre reagált, ami Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter mai, rendkívüli sajtótájékoztatóján hangzott el. Márki-Zay azt mondta, hogy aki Dobrev Klárára szavaz, az Orbán Viktorra szavaz.

„Ezzel több mint 214 ezer olyan embert sértett meg, akik az első fordulóban Dobrev Klárára szavaztak. Tisztelettel arra kérjük Márki-Zay Pétert, hogy kérjen bocsánatot azoktól a tisztességes ellenzéki polgároktól, akiket ebben az országban utolsóként lehetne fideszességgel vádolni” - olvasható a közleményben.

Ma már adtak ki közleményt az eseményen elhangzottakról: azt állították, nem igaz Márki-Zay azon állítása, mely szerint tárgyaltak volna Karácsonnyal a visszalépésről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.