DK: Nem kerestük meg Karácsony Gergelyt, és nem tárgyaltunk vele visszalépésről

POLITIKA
2021 október 8., 9:54
comments 11

Közleményt adott ki a Demokratikus Koalíció, Márki-Zay Péter azon kijelentésére reagáltak, mely szerint a párt megkereste a frissen visszalépett Karácsonyt.

„Márki-Zay Péter kijelentésével ellentétben a DK nem kereste meg Karácsony Gergelyt és nem tárgyalt vele visszalépésről. Azt javasoljuk, hogy az előválasztás szellemiségét megóvva minden szereplő tartózkodjon az igaztalan kijelentésektől, vigyázzunk egymásra!”

Márki-Zay és Karácsony jelenleg is az élőben közvetített sajtótájékoztatón válaszolnak újságírói kérdésekre, itt reagáltak is a DK friss közleményére, mindketten fenntartják, hogy volt ilyen megkeresés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt