Hégető Honorka-díjat kaptak a 444 videósai

díj
2021 október 08., 13:31
comments 1

A 444 három munkatársa, Czinkóczi Sándor, Halász Júlia és Szász Zsófi Hégető Honorka-díjat kapott a kiszáradástól különösen sújtott Homokhátságon élő gazdák küzdelmét bemutató riportjukért.

link Forrás

A Hégető Honorka-díjat 2003 óta olyan videóriportok készítőinek ítéli oda a zsűri, akik magas színvonalon készítenek el társadalmi érzékenységű riportokat. A díjat az RTL Klub alapította a 29 éves korában autóbalesetben elhunyt tévés szerkesztő Hégető Honorka emlékére.

photo_camera Fotó: Reviczky Zsolt/HVG

Idén közel 70 pályázatból az alábbi pályaművek kaptak elismerést. A fődíjat a Telex videója kapta, melyben a tiszai szeméthalmok útját követték végig, és díjazták még a hvg.hu két videóját is.

A díjazott riportfilmeket ezen az oldalon lehet elérni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.