Egy nyomozócsoport bizonyítékai szerint egy 2018-ban elhunyt férfi lehetett a Zodiákus gyilkos

bűnügy
2021 október 09., 15:22

Egy megoldatlan bűnesetekre szakosodott független nyomozócsoport olyan bizonyítékokkal állt elő a napokban, amelyek alapján azt állítják, tudják, hogy ki lehetett a Zodiákus gyilkos, aki bizonyítottan öt embert ölt meg Kaliforniában a hatvanas években, de feltehetően több mint harminc gyilkosságot követett el. A Zodiákus akkoriban a rendőrségnek és több újságnak is küldött leveleket, amelyekben gyilkosságairól írt és kritizálta a nyomozást. Leveleit kódnyelven írta.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.