Kunhalmi: Karácsony nem egyeztetett a visszalépésről

POLITIKA
2021 október 10., 08:26

Nem egyeztetett az őt támogató MSZP-vel Karácsony Gergely a visszalépésről, csak a döntésről kaptak értesítést, árulta el az ATV-nek a szocialista párt társelnöke. Kunhalmi Ágnes elmondása szerint nehezen fogadta és nem örült a visszalépésnek, de ígéri, hogy továbbra is mozgósítanak a második fordulóra. Szerinte az új helyzet, hogy csak Dobrev Klárára és Márki-Zay Péterre lehet szavazni az előválasztás második fordulójában, megosztja a szocialisták táborát.

„Lesznek olyanok, és már látok olyanokat a pártban, akik Dobrev Klárára fognak szavazni. Lesznek olyanok, akik Márki-Zay Péter urat fogják támogatni, és nyilván lesznek jó páran olyanok, akik nem mennek el szavazni”

– mondta Kunhalmi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.