Horváth Csaba Dobrevet támogatja, mert szerinte "nem pusztán egy korrupciómentes, hanem egy igazságosabb Magyarországra van szükségünk"

POLITIKA
2021 október 11., 10:23
comments 23

“Bárki is győz a miniszterelnöki előválasztáson, támogatni fogom az Orbán és a Fidesz elleni küzdelemben. Hiszem, hogy nem pusztán egy korrupciómentes, hanem egy igazságosabb Magyarországra van szükségünk. Pályafutásom 20 éve során mindig is baloldali, szociáldemokrata politikát folytattam, és most is azt a jelöltet támogatom, aki ezt képviseli: Dobrev Klárát” - jelentette ki Horváth Csaba, Zugló polgármestere, miután hétfőn fogadta a DK miniszterelnök-jelöltjét. A szocialista politikus hozzátette: szerinte Dobrev az Európai Parlament alelnökeként a leginkább beágyazott az európai politikában, ez is nagyon fontos szempont akkor, amikor szerinte Orbán Viktor elkezdte kivezetni az országot Európából, ahova “pedig tartozunk és tartoznunk kell”.

Dobrev arról beszél, hogy ha kormányra kerül, partnere lesz az önkormányzatoknak, így Budapestnek és Zuglónak is, és kompenzálni fogja azokat az elmúlt évek igazságtalan fideszes elvonásaiért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.