16 éves palackpostát fogtak a Dunában Komáromnál

bulvár
2021 október 12., 17:12

Szemétszedés közben halásztak ki egy 16 éves palackpostát a Dunában Komáromnál, számolt be az RTL Klub Híradója. A levelet három német kislány írta és dobta a Dunába, mikor 2005-ben Komáromban voltak testvérvárosi nyaraláson. Miután a Kisvárosi Önkéntes Szemétszedők megkeresték a német település testvérvárosi kapcsolattartóját, alig nyolc óra telt el és meg is találták az egyik feladót, az akkor 13 éves lány azóta férjhez ment és 2 gyereke van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.