12. gyerekét várja egy belga pár, az eddigi 11 nevét mind az A, E, L és X betűkből legózták össze

ÉLET
2021 október 13., 11:11
comments 13

12. gyerekét várja a 32 éves belga Gwenny Blanckaert, ami igen szép teljesítmény, de a belga sajtó nem ezért ír róla. Hanem azért, mert a leendő kisfiú összes testvérének a nevét négy betűből állították össze a szülők. A dolog aránylag ártatlanul kezdődött, amikor megszületett Alex. Hogy a szülők utána a sorban érkező testvéreit az ő keresztnevét alkotó 4 betű variálásával alkossák meg.

A következő tíz gyerek neve ezért a következő lett:

Axel, Xela, Lexa, Xael, Xeal, Exla, Leax, Xale, Elax és Axle.

A még ismeretlen nevű kisfiú - tippem az Exal - az anya elmondása szerint az utolsó lesz a sorban. Nem azért, mert elege van a terhességekből. Hanem azért, mert a család két hétszemélyes autóval közlekedik és a 12. gyerekkel betelik az utolsó szabad hely.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.