Most találtam meg a hatéves, 2 éve elveszettnek hitt CBA-s túrós csuszámat a szerkesztőségi fiókban

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
október 13., szerda 10:03
19

Az önkény tombolásának idején néha talán érdemes bepillantani a független sajtó mindennapjaiba:

Ha esetleg kissé akadozónak tűnik a hírszolgáltatás, az azért van, mert éppen forgatás zajlik a szerkesztőségben. Ennek részeként példátlan cenzúra érte az előbb a független sajtót: arra kényszerítettek - hadd ne mondjam, kik - hogy takarítsam le a papírokat az íróasztalomról. Ennek volt pozitív hozadéka is persze, újraindulhat például több, hónapokkal-évekkel ezelőtt, a dokumentumok eltűnése miatt megszakadt tényfeltárás és megtaláltam a kedvenc kezdőmondatomat is, miszerint

Tisztelt 444 szerkesztősége!

Szeretnék az Önök figyelmébe ajánlani egy Foktőn élő érdekes embert, Paczér lámát!

A negatív hozadék az, hogy az asztalomat most papírok helyett fekete szőrrel kevert só borítja. A fekete szőr Rényi Pál Dániel ideggyenge, de aranyos kutyájának, a só pedig annak köszönhető, hogy egyszer elloptam a szerkesztőségi konyhából.

De kanyarodjunk rá a csuszára!

A fenti kezdetű levelet akartam berakni a mögöttem álló háromfiókos kis irodai fémszekrény középső fiókjába, de lefagytam, mint a felfegyverzett Semjén Zsolt a stockholmi állatkert jegesmedvekifutójában: a fiókot kihúzva az elveszettnek hitt túros csuszám nézett vissza rám. Íme a Csusza:

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt