Dobrev Klára szerint tömegével állnak fideszesek a sátraknál, hogy Márki-Zay Péterre szavazzanak

POLITIKA
2021 október 14., 19:30
comments 27

Tömegével jönnek a DK ügyfélszolgálatára az olyan bejelentések – főképp vidékről –, hogy fideszesek állnak a szavazósátraknál, akik elárulják, hogy Márki-Zay Péterre fognak szavazni, magyarázta Dobrev Klára az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy miért küldenek a szimpatizánsaiknak SMS-t arról, hogy a Fidesz Márki-Zay Péterre mozgósít.

photo_camera Fotó: Telex

Dobrev Klára a csütörtöki miniszterelnöki-jelölti vitával kapcsolatban azt mondta, hogy az elmúlt egy hétben körülbelül már „trumpi” lett a második forduló kampánya, Márki-Zay Péter pedig nem tiszteli az ellenfeleit és az ellenzéki összefogást, mondta a DK miniszterelnök-jelöltje. (via Telex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.