Egy melbourne-i férfi betört egy menhelyre a macskájáért és fegyvert fogott egy ott dolgozó nőre

ÁLLAT
2021 október 14., 15:37
comments 1

Bűnösnek mondtak ki egy 45 éves férfit Melbourne-ben, mert nem bírta megvárni, amíg kinyit az állatmenhely, ahol a macskáját őrizték, ezért betört és egy nőre szegezett egy fegyvert.

Tony Wittman macskája január 11-én veszett el, de valaki megtalálta és leadta egy helyi állatmenhelyen. Tom felhívta a menhelyet, ahol megerősítették, hogy a macska valóban ott van, de csak holnap tud érte menni, mert a menhely 10 perc múlva bezár.

Wittman ezen annyira feldühödött, hogy este fél 11 körül elment a menhelyhez, és átvágta a kerítést, amikor pedig a menhely egyik női dolgozója megjelent, egy hamis fegyvert fogott rá. Wittman követelte a nőtől, hogy mutassa meg, hol tartják a macskákat, de végül megkötözte, és arra utasította, hogy számoljon el 100-ig mielőtt segítséget kérne, ő pedig közben elhagyta a helyszínt.

Másnap reggel Wittman visszament a macskáért, de akkor már a rendőrség várta. (9news)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.