Orbán Viktor irányításával kormánybiztos felügyelheti az indonéz (!) útdíjfizetési rendszer fejlesztését

POLITIKA
2021 október 15., 05:24
comments 5

Kormánybiztos felügyelheti a jövőben a szakmai támogatást, amit Magyarország az Indonéz Köztársaság útdíjfizetési rendszerének létrehozásához és fejlesztéséhez nyújt, derült ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából.

Az 1731/2021 (X. 14.) kormányhatározat alapján Ruszó Gyula feladata lesz az indonéz és a magyar hatóságok közötti szakmai tevékenység koordinációja, az indonéz közúthálózat fejlesztésében érintett hatóságok közti kétoldalú kapcsolatok továbbfejlesztése, illetve a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató szakmai tapasztalatainak megismertetése.

A határozat alapján Ruszó tevékenységét maga Orbán Viktor irányítja majd, a feladatkör ellátásáért a kormánybiztos díjazásban és juttatásban nem részesül, de munkáját ötfős titkárság segíti majd. (Via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.